بازدید علمی- فرهنگی از مؤسسه کتابخانه و موزه ملی ملک به مناسبت هفته پژوهش

بازدید علمی- فرهنگی از مؤسسه کتابخانه و موزه ملی ملک به مناسبت هفته پژوهش

گروه همکاری‌های علمی هنری با جامعه، بازدید دانشجویی از مؤسسه کتابخانه و موزه ملی ملک در روز سه‌شنبه مورخ 1402/10/05 را ترتیب دادند. در این بازدید دانشجویان مختلف از مقاطع کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری از رشته‌های معماری، شهرسازی، نقاشی ایرانی، پژوهش هنر، مرمت و... دانشگاه هنر، رئیس و کارشناسان گروه همکاری‌های علمی هنری با جامعه شرکت داشتند.

دانشجویان در این بازدید با تاریخچه مؤسسه کتابخانه و موزه ملی ملک و مؤسس آن (حاج حسین آقا ملک) آشنا شدند. از سالن سکه و نشان، اشیا تاریخی که توسط حسین آقا ملک در منزل شخصی ایشان مورد استفاده قرار می‌گرفت، تعدادی نسخ خطی، نقاشی و نگارگری‌های تاریخی، تمبرها، سالن خوشنویسی، منسوجات، اسناد و فرامین و سایر یادبودها، با ابعاد هنری- فرهنگی و همچنین کتابخانه بازدید کردند.

در این بازدید دانشجویان با انواع کتب، روزنامه‌ها، نشریات، اسناد، دوره‌های برگزار شده توسط این مؤسسه و سایر ظرفیت‌های آن جهت توسعه تعامل و همکاری آشنا شدند.