حضور گروه همکاری‌های علمی- هنری با جامعه دانشگاه هنر در نشست تخصصی کاخ گلستان

حضور گروه همکاری‌های علمی- هنری با جامعه دانشگاه هنر در نشست تخصصی کاخ گلستان

به مناسبت هفته پژوهش، کاخ گلستان میزبان نشست‌های تخصصی تاریخی- هنری بود. اساتید و کارشناسان این مجموعه در این نشست‌ها، به بررسی آثار تاریخی، تبیین ابعاد هنری نقاشی‌ها، ارسی‌ها، عکس‌های دوره قاجار و نگاتیوها پرداختند. همچنین، فیلم خاوران‌نامه به نمایش درآمد و موضوعاتی مانند زیبایی‌شناسی بومی خودتزئینی رجال سیاسی قاجار، بررسی نشان‌های ایرانی دوره قاجار، دروازه‌های تاریخی تهران، هنرهای سنتی فولکور معاصر ایران و نگاهی نو به زمینه‌های شکل‌گیری قاجاریه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

با توجه به همکاری‌های صورت گرفته میان کاخ گلستان و دانشگاه هنر، از مسئولین معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه هنر و گروه همکاری‌های علمی- هنری با جامعه دعوت به‌عمل آمد. با حضور گروه همکاری‌های علمی- هنری در جامعه در این مجموعه و نشست‌ها علاوه بر توسعه همکاری‌ها در راستای بهره‌گیری ظرفیت‌های متقابل دو مجموعه، مقرر گردید تور بازدید دانشجویی از بناهای این مجموعه ارزشمند در هفته اول دی‌ماه برگزار شود.